Με την απόφαση 1300/07.04.2017 της Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), κας Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, διορίστηκε Διευθυντής του Κέντρου Διαφυλάξεως Αγιορειτικής Κληρονομιάς (Κε.Δ.Α.Κ.), ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω κ. Βασίλειος Χατζημιχαηλίδης.

Ο κ. Χατζημιχαηλίδης είναι κάτοχος πτυχίου του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών (Ν.Ο.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου του Τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Κλάδου Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου. Επίσης είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Από το έτος 1994 έως σήμερα υπηρετεί στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Ιδρύματος Υποτροφιών της Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτας, με την επωνυμία «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής».

Είναι πτυχιούχος βυζαντινής μουσικής, ενώ εργάστηκε επί πολλά έτη ως άμισθος εθελοντής – επιμελητής ανηλίκων. Ως Πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας του Μ.Γ.Σ. «Πανσερραϊκός», συμμετέχει κάθε χρόνο στη διοργάνωση αγώνων για το περιβάλλον, τη φτώχεια, τον ρατσισμό και τη βία, δραστηριότητες που βραβεύτηκαν από την UNESCO Ελλάδος και προτάθηκαν για βράβευση και από τον Ο.Η.Ε.. Ο κ. Χατζημιχαηλίδης διατελεί επίσης Πρόεδρος του ξεχωριστού σωματείου Γ.Μ.Σ. «Πανσερραϊκός Α.με.Α.» που ιδρύθηκε από τον Πανσερραϊκό με ειδικό σκοπό την ενσωμάτωση των παιδιών με ειδικές ανάγκες στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

Print Friendly, PDF & Email