Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναστηλώσεων που οργάνωσε η Εταιρεία Έρευνας και Προώθησης της Επιστημονικής Αναστήλωσης Μνημείων και το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Καλλιόπης Θεοχαρίδου.
Στόχος της διοργάνωσης αποτέλεσε η ουσιαστική αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ συνέδρων και εισηγητών και η πρόκληση ενός γόνιμου διεπιστημονικού διαλόγου, που συμβάλει στην προώθηση (προς όλους τους φορείς υλοποίησης και προστασίας στη χώρα μας) της δέουσας επιστημονικής προσέγγισης των αναστηλώσεων και αναδείξεων των μνημείων
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με χορηγια του ΚΕΔΑΚ, ενώ την έναρξη των εργασιών χαιρέτισε μεταξύ άλλων και ο Διευθυντής του ΚΕΔΑΚ κ. Ηλίας Περτζινίδης.